Makeupartist Jönköping

Hej!
Jag håller ju inte bara på med grafisk design, jag är ju makeupartist och hårstylist också. 
2005 flyttade jag till Stokholm för att utbilda mig och jag har inte ångrat det en sekund. Samma år startade jag upp mitt företag som frilansande makeupartist och hårstylist med bas i Jönköping. De första åren jobbade jag mycket med privatpersoner och hjälpte massvis med brudar på deras bröllop. Samtidigt jobbade jag både i makeupbutik och på salong. Bröllopsmakeuperna fyllde mina somrar och jag kom till slut till en punkt då jag kände att varje sommar "förstördes" av att jag skulle jobba på ett bröllop varje lördag.

Då tog jag mitt livs bästa beslut. Jag slutade helt att jobba med privatpersoner och istället enbart mot företag, i huvudsak med inriktning på reklam och mode inom foto och film. Under åren har jag blandat små jobb med stora. Kända varumärken och sådana som jag aldrig tidigare hört talas om. Och jag har fått besöka de mest magiska platserna. Ibland har jag haft ett stort, fräsch rum som är utrustat med alla bekvämligheter jag kan tänka mig. Och ibland har jag haft modellen sittande i bagaget på en bil. 

Genom att göra dessa jobb har jag haft förmånen att få träffa och jobba tillsammans med människor som jag anser är riktiga kreativa genier. Fotografer, redigerare, art directors och creative directors mm. Det ger mig så mycker energi och inspiration. Något som jag tror är en stor fördel för mig när jag nu utbildar mig inom grafisk design och kommunikation. 

Även om jag studerar just nu så har aldrig min plan varit att lägga ner mitt jobb som makeupartist och håstylist. I den bästa av världar kommer jag kunna kombinera mina båda professioner. Någon borde det ju finnas som vill åt min kompetens. Tror inte ni det?

Kommentera gärna: