Tisdagstestande i AE

God morgon!
Förra veckan avslutade jag tre olika projekt i skolan. Det ena var min animerade praktikansökan som ni kan läsa om i ett tidigare inlägg. Det andra var ett grupparbete som jag och två klasskamrater jobbet med under fyra veckor där vi skulle göra en manual för sociala medier åt ett företag. Och till sist ett kortprojekt på en vecka där jag skulle göra inspirerande t-shirttryck åt ett av skolans program.

Denna vecka har ett nytt gruppprojekt påbörjats där jag ska skriva framtidstexter rörande corona. Det kommer bli en intervjuserie med 8 intervjuer. Dessutom ska jag påbörja ett eget långprojekt där jag bestämt mig för att göra en grafisk manual och logga åt ett företag. Möte med företaget har jag idag, vilket gjort att jag haft lite tid över till att utforska After effect lite mer. Jag har en sambo som har svårt för tisdagar, men jag, jag tycker ändå att tisdag är en bra dag. Därför valde jag just det ordet när jag gjorde animeringen nedan. 

After effect har seglat upp och blivit lite av ett favoritprogram hos mig. Det är roligt att se begränsningarna i programmet blekna och att hitta nya tillvägagångssätt. 

Kommentera gärna: